mandag den 8. oktober 2012

Baby Pakker

Der findes nogle dejlige tilbud derude, som er lavet for at reklamere for et produkt, og samtidig forsøde den kommende lille familie med gratis goder. Indtil videre har jeg modtaget tre gratis baby pakker. fra henholdsvis Baby Sam, Rema 1000 samt Baby kontakten.



Baby Sam; På nettet tilmelder man sig til at få en gratis baby boks ( babysam.dk ) , der kan til vælges en blespand. På mail får man tilsendt en kvittering, samt en dato hvorefter boksen kan afhentes i nærmeste Baby Sam. Boksen har en værdi på 400 kroner, hvilket også bliver opkrævet hvis man bestiller boksen 2 gange :) Ikke at jeg har prøvet det, men da de skriver det på hjemmesiden, må der være folk der tænker i sådanne baner.








Rema 1000; På nettet tilmelder man sig til at få en gratis baby boks ( Rema1000.dk ), Der tilsendes en kvittering, samt en dato for hvorefter boksen kan afhentes i en selvvalgt rema1000 butik.

 
 
Baby kontakten; På deres hjemmeside ( babykontakt.dk ) skriver de datoer for hvornår de kommer til din by. Desværre kan jeg se at de sluttede med at tage rundt d. 30 september, men mon ikke de starter en ny runde på et tidspunkt. Baby kontakten kan mødes i gågaden, eller storcenter i din by hvor man kan få en snak om børn, graviditet og tilbud om babymassage og babygymnastik. Derudover får man en gratis baby pose.

  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar